Kuća Halka Hogana u Floridi na prodaju

by | January 11, 2014
Kuca Halka Hogana u Floridi

Ova specijalno napravljena vila na Floridi sa elementima u francuskom stilu dugo je bila u vlasništvu poznate TV zvezde, zabavljača i rvača Halka Hogana.

Profesionalni rvač je 2006. godine želeo da proda svoje imanje na Floridi za $25 miliona, međutim 2009. godine ju je povukao sa tržišta da bi je kasnije opet oglasio za prodaju za drastično manju cenu – $13.9 miliona.

Halk Hogan

Tri godine kasnije imanje je prodato i to za – $6.2 miliona.

Iako je bilo problema sa prodajom i cenom ovog imanja, mora se priznati da imanje jeste na ekskluzivnoj lokaciji i nudi fantastičan pogled na Meksički zaliv.

Kuća Halka Hogana u Floridi slika2 Kuća Halka Hogana u Floridi slika3

Situirano na više od 1.5 hektara travnjakom koji se nežno približava vodi u okviru ovog imanja nalazi se i dok za čamce sa dve linije za porinjavanje čamaca i brodića, kućicom za čamce i brodove sa kuhinjicom i vodopadom koji se nalazi na kamenoj terasi.

Kuća Halka Hogana u Floridi slika4

Osim glavne kuće, imanje ima i četvorosobni gostinski apartman koji se nalazi iznad garaže za 4 automobila i dvosobne sobe za igru.

Kuća Halka Hogana u Floridi slika5 Kuća Halka Hogana u Floridi slika6

Sama kuća ima preko 5100 m2 životnog prostora i odlikuje se neverovatnim zanatskim detaljima i šarmantnim arhitektonskim elementima koji podsećaju na engleska imanja.

Mnogi elementi u vili su specijalno napravljeni u Evropi i uvezeni.

Kuća Halka Hogana u Floridi slika7

Ceo dom je eklektičan i klasičan. U enterijeru preovlađuje drvo, a postoje i kamini koji mu daju toplotu i rustičan šmek.

Kuća Halka Hogana u Floridi slika8

Ovo imanje ne bi bilo imanje profesionalnog sportiste da nema sopstvenu teretanu, spa i bazen.

Izvor: frontdoor.com


Tags: