Ovako je F1 vozač Max Verstappen uredio dnevnu sobu

by | October 19, 2023
F1 vozač Max Verstappen dnevna soba

Dodavanjem dimenzije i dubine u prostor uz pomoć ovog pravila, svetski šampion Max Verstappen uneo je karakter u svoju minimalističku dnevnu sobu.

Ovako je F1 vozač Max Verstappen uredio dnevnu sobu

Da biste stvorili utisak harmonije u prostoru, magičan broj je definitivno tri. Grupisanje tri predmeta je tehnika koju koriste najbolji svetski dizajner enterijera često koriste kako bi izgled prostora bio vredan pažnje.

Max Verstappen: Minimalistička dnevna soba

Ovo pravilo dizajna može se videti i u kući svetskog šampiona F1 Max Verstappen. Nije iznenađujuće da je dobrobit u srcu dizajna, a dnevna soba je bez nereda i suvišnih detalja. Umesto toga, suptilna paleta boja sobe, jednostavan nameštaj i minimalni dekorativni predmeti rezultiraju nečim što je mirno i jednostavno.

Za sofisticirani izgled dnevne sobe, sledite ovo pravilo minimalizma. Poravnane na desnoj strani fotografije koju je objavio Max Verstappen, ove velike vaze dodaju dubinu i dimenziju ovoj minimalističkoj dnevnoj sobi. Biljke omekšavaju izgled prostora i doprinose privlačnoj atmosferi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Max Verstappen (@maxverstappen1)

Minimalizam: Pravilo i raspored

Piramidalni raspored vodi se oko grupe od tri – i to je oblik koji dizajneri često koriste kada uređuju po uzoru na ovo pravilo.

Budite originalni kada je u pitanju dizajn. Lako je biti u iskušenju da krenete maksimalističkim putem, ali često su najjednostavniji dizajni, koji se fokusiraju na samo jedan ili dva ključna detalja, najdublji.

Jedinstveni komadi, grupisani u tri, stvaraju interesovanje čak i u prostoru malih dimenzija. Koristite jake ili kontrastne šeme boja da dodate još intrige.

Kada koristite ovu bezbednu tehniku, takođe pomaže da se igrate sa razmerom u dizajnu enterijera. Kombinovanje proporcija takođe ima moć da učini da se velika ili mala dnevna soba oseća prijatno i intimno. Osim toga, veliki komadi nameštaja mogu doprineti da prostorija deluje upečatljivije i dodaje joj karakter. ,

Ako je vaš dom mali, još uvek možete da primenite „pravilo tri“ da biste stvorili sjajan efekat.

Lako je ponoviti ‘pravilo trojke’ na zidnim policama ili u kockama, kombinujući parove objekata – ili čak veće grupe neparnih brojeva ako su prostorije male razmere – da bi se unela dinamika u prostoru.

Miljana Momirović