Džon Bon Džovi prodaje kuću na Menhetnu za 40 miliona dolara

by | November 16, 2013
Vila Džona Bon Džovija

Džon Bon Džovi, američki muzičar, pevač, tekstopisac, kompozitor i glumac, najpoznatiji je kao frontmen grupe „Bon Džovi“, jednog od najuspešnijih rok bendova svih vremena.

Bend pedesetjednogodišnjeg superstara iz Nju Džersija, koji i dalje mami uzdahe pripadnica lepšeg pola svih generacija, slavu je stekao početkom 80-ih godina prošlog veka.

Džon Bon Džovi

I dalje je muzički veoma aktivan, a do danas je prodao preko 130 miliona albuma širom sveta, snimio 11 studijskih projekata, dva solo albuma multiplatinastog tiraža, četiri kompilacije hitova, osvojio brojne nagrade i održao koncerte u gotovo svim većim gradovima na planeti.

Veliki prozori od poda do plafona Sa pogledom na grad

Džon Bon Džovi je takođe bivši vlasnik fudbalskog kluba Philadelphia Soul, a ostvario je i nekoliko ne toliko zapaženih filmskih i televizijskih uloga.

Ogroman finansijski uspeh rokeru je omogućio da postane vlasnik brojnih nekretnina, međutim, Bon Džovi već izvesno vreme bezuspešno prodaje raskošnu vilu na Menhetnu, čiju je cenu nedavno snizio za nešto više od dva miliona dolara.

Pet spavaćih soba

Vila Džona Bon Džovija od 692 kvadratna metra ima pet spavaćih soba, isto toliko kupatila, ogromnu kuhinju, kućni bioskop, velike prozore sa predivnim pogledom na grad, nekoliko kamina, podove od tvrdog drveta i tri otvorene terase.

Kamini u dnevnom boravku Ogromna kuhinja

Imanje je muzičar kupio 2007. godine za 24 miliona, u međuvremenu ga je uredio, nakon čega je vrednost dupleksa procenjena na 42 miliona dolara.

Prostrana terasa

Budući da nikako ne uspeva da proda nekretninu, Bon Džovi je bio prinuđen da cenu snizi na 39,9 miliona dolara.

Izvor: celebritynetworth.com