Dizajnerka doma Amal Kluni otkriva detalje svog pristupa rada

by | July 11, 2024
Dizajnerka doma Amal Kluni otkriva detalje svoj pristupa rada

Viki Čarls, dizajnerka poznata po dizajnu doma Džordža i Amal Kluni u Los Anđelesu, otvara svoj prvi studio u Londonu. Ova poznata dizajnerka i osnivačica studija Charles & Co. odlučila je da svoj prvi prostor u Velikoj Britaniji otvori na istorijskoj Lots Road ulici.

Dizajnerka doma Amal Kluni otvorila svoj studio u Londonu

Viki Čarls ima bogatu karijeru u dizajnu enterijera. Pre nego što je pokrenula sopstveni studio, bila je odgovorna za otvaranje prvog Soho House kluba u SAD-u. U proteklih dvadeset godina, učestvovala je u dizajnu svakog Soho House kluba u Americi, poznatih po enterijerima koji balansiraju rustičan i glamurozan stil. Njeno delo je toliko cenjeno da su je Princ Hari i Megan Markl angažovali za dizajn Frogmore Cottage-a u Velikom Vindzoru. Godine 2016. napustila je Soho House i osnovala Charles & Co. u SAD-u, studio koji je brzo postao poznat.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Charles & Co (@charlesandcostudio)

Članak se nastavlja posle reklama

Do sada, studio je poslovao iz svoje centrale u Njujorku, upravljajući impresivnim portfoliom projekata za slavne ličnosti. Klijenti studija Charles & Co. su, između ostalih, Džordž i Amal Kluni, Ešton Kučer i Mila Kunis, kao i Hari Stajls i Ema Stoun. Studio je takođe bio izbor Dejvida i Viktorije Bekam za dizajn njihove kuće na selu.

U uzbudljivom potezu, studio je sada otvorio svoj prvi prostor u Londonu. Showroom i kancelarijski prostor, otvoren 6. marta, nalazi se na prestižnoj Lots Road ulici, što je odličan izbor s obzirom na to da je to područje dom mnogim poznatim dizajnerskim studijima, kao i ogromnom Dizajn centru u Chelsea Harbouru.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Charles & Co (@charlesandcostudio)

Članak se nastavlja posle reklama

Dizajnerka doma Amal Kluni: Nova era dizajna u Londonu

Iako je uticaj Soho House godina primetan, Vikiin stil je sofisticiran i izuzetno udoban. Karakterističan po hrabroj upotrebi boja, eklektičnoj kombinaciji savremenih i antikvarnih komada i slojevitim tekstilima, njen stil je popularan širom sveta. Studio radi na projektima u Amsterdamu, Barseloni, Londonu i SAD-u.

Novi prostor, koji se nalazi u neposrednoj blizini poznate aukcijske kuće Lots Road, biće mesto susreta za sve veći broj klijenata u Velikoj Britaniji i Evropi, nudeći im priliku da se sretnu lično sa dizajnerima.

Članak se nastavlja posle reklama

Kevin Winter/gettyimages