Na konferenciji „Jaka žena“ Bernardi Cecelji dodeljena titula Najbolje preduzetnice u jugoistočnoj Europi a firmi Bernarda priznanje za lidera u proizvodnji dušeka i kreveta

by | November 1, 2019

Nova velika priznanja završila su u rukama uspešne preduzetnice Bernarde Cecelja. Naime, na regionalnoj konferenciji „Jaka žena“, koja je održana u Vrnjačkoj Banji u Srbiji, uručena joj je nagrada „Najbolja regionalna preduzetnica 2019. godine.“

Konferencija je održana 18. oktobra u ekskluzivnom prostoru Hotela Tonanti u Vrnjačkoj Banji pod sloganom „1000 minuta predavanja i treninga za 1000 žena sa Balkana“. Konferencija je na jednome mestu okupila ugledne predavače i uspešne žene sa prostora bivše Jugoslavije, koje su učestvovale u nekoliko panel rasprava.

Veliku pažnju privukla je panel rasprava „Moja formula uspeha“ u kojoj je učestvovala Bernarda Cecelja, gde je odlukom Privredne komore Srbije i organizatora konferencije, kao i žena učesnica, ponela titulu Najbolja regionalna preduzetnica 2019. godine. Nagradu joj je na otvaranju konferencije uručila direktorka Privredne komore Srbije, sektora za preduzetništvo, Branislava Simanić.

Osim pojedinačnog priznanja, Bernarda Cecelja primila je nagradu i za svoju firmu. Naime, firmi Bernarda dodeljena je nagrada Najbolji na Balkanu – Deluxe – lider u proizvodnji dušeka i kreveta. Osim firme Bernarda među laureatima su se našli i Zepter international, Glecher – Makedonija, Zlatiborac, Padrino mont – Crna Gora, Martini Vesto, Leveris – izrada nakita od Svarowski kristala. Nagrađeni su i Serbia Fashion Week kao najbolji modni događaj na Balkanu i Bata Spasojević kao dizajner godine.


Tags: