Veš-mašina koja uklanja dlake ljubimaca!

by | March 21, 2018

Ukoliko imate kućnog ljubimca, onda znate koliko se brzo skuplja njegova dlaka na odeći, ali i koliko se teško skida sa nje. Misleći na potrebe svojih potrošača, “Beko” je lansirao nov model veš-mašine (WMY 81494 PTLE) idealan za porodice i ljubitelje životinja koji uspešno otklanja dlake kućnih ljubimaca sa odeće kako bi potrošačima olakšao obavljanje svakodnevnih rutina.

Za to je zadužen program StainExpert, koji pere vašu omiljenu odeću tako što uklanja 24 vrste fleka različite jačine, a njegova dodatna funkcija efikasno uklanja životinjske dlake sa ćebadi, majica…

Pored toga, ovaj model veš mašine klase A+++ zahvaljujući njenom dugovečnom i tihom motoru ProSmartTM Inverter je 10% ekonomičniji nego drugi modeli iz njegove klase energetske efikasnosti. Bubanj AquaWave pere 8 kg veša uz maksimalnu nežnost, a sa 16 različitih programa i četiri dodatne funkcije, ova mašina za veš nudi maksimalnu fleksibilnost svojim korisnicima. Ekološka priroda ove mašine za veš pojačana je njenim velikim LC ekranom i bezbednosnom funkcijom Watersafe+.