Unitas – sinonim za kvalitetne i lepe baterije

by | June 16, 2013
Baterija za kupatilo

Spoj tradicije proizvodnje duge osamdeset godina i savremene tehnologije rezultirao je ponudom kvalitetnih sanitarnih armatura za kupatilo i kuhinju pod nazivom Unitas.

Na savremenim mašinama u našem moderno opremljenom proizvodnom centru, u Šmartnom pri Litiji u Sloveniji, izrađujemo sanitarne armature Unitas, čiji je kvalitet potvrđen svim značajnim evropskim sertifikatima. Naša misija je da odvojimo žito od kukolja i kupcima ponudimo kvalitetan proizvod, koji će zadovoljiti sve njihove potrebe, kad je reč o kvalitetu i zdravstvenoj ispravnosti proizvoda. Sanitarni mesing od koga su napravljene sve Unitasove baterije zadovoljava sve norme propisane strogim evropskim standardima o zdravstvenoj ispravnosti vode koja protiče kroz njih.

Tuš baterija

Masivnost baterija garantuje kvalitet i dugovečnost te smanjenje buke prilikom njihove upotrebe. Garancija na jednoručne Unitas baterije je šest godina, uz veoma organizovanu servisnu službu na teritoriji Republike Srbije. Proizvodi iz asortimana Unitas veoma su funkcionalni. U ponudi su kompletna rešenja baterija za kupatila – od umivaonih baterija, baterija za bide i kade, do standardnih rešenja za tuš-kabine, savremenih uzidnih tuš-sistema i tušsistema Pure Waterfall. Takođe, u ponudi su elektronske baterije i ispirači, kao i svi dodatni proizvodi potrebni da bi sistem bio zaokružen (sifoni, polužni sifonski elementi, ventili, sigurnosni ventili, brinox creva, itd.).

baterija za kuhinju

Kuhinjski program predstavljaju kuhinjske baterije Unitas, savremenog dizajna, koje se uklapaju u najmodernije kuhinje, ali i u one malo klasičnije. Kompletnu ponudu proizvodnog programa sanitarnih baterija Unitas i informacije o maloprodajnim mestima na kojima mogu da se kupe pogledajte na sajtu www.unitas.rs. Naš slogan „Najtrajnije u vašem kupatilu“ opravdava zadovoljstvo generacija korisnika Unitas sanitarnih armatura.

moderna baterija


Tags: