Najlepše cvetne i botaničke tapete za kupatilo

by | June 21, 2023
Najlepše cvetne i botaničke tapete za kupatilo

Ako niste sigurni kojem dezenu dati prednost, naša preporuka je da tapete za kupatilo odaberete sa raskošnim cvetnim, ili suptilnim botaničkim printom. 

Tapete za kupatilo: Laka ali upečatljiva promena

Jedan od najboljih načina da transformišete prostor bez previše uloženog truda i zalaganja, jeste postavljanje tapeta. Dodajte novi stil vašoj prostoriji sa rolnom ili dve, ili ulepšajte ugao tako što ćetejedan zid oblepiti, a drugi ofarbati u neku boju.

Tapete dobro funkcionišu u svakoj prostoriji vašeg doma, ali posebno u hodnicima, spavaćoj sobi i kupatilu. Dekorisati kupatilo nije lako, a odabir zanimljive pozadine može doprineti da vrlo lako dodate malo stila ovoj prostoriji u kojoj je funkcionalnost na prvom mestu.

Članak se nastavlja posle reklama

Ako niste sasvim sigurni odakle da počnete da birate pozadinu za kupatilo, odlučite se za cveće. Zaokružili smo neke od naših omiljenih cvetnih tapeta i dizajna botaničkih tapeta za kupatilo da bismo vam olakšali stvari i pomogli vam da oživite čak i najsjajniji toalet.

Cvetne tapete za kupatilo

Napravite iskorak u izboru tapeta za kupatilo tako što ćete izabrati maksimalistički stil tapeta. Maksimalizam je, pogađate, potpuna suprotnost minimalizmu. Ali i dalje možete da držite stvari u ostatku sobe skromne i odlučite da obložite samo jedan zid smelim i živopisnim tapetama koje će ostaviti impresivan utisak već prilikom ulaska u prostoriju.

Članak se nastavlja posle reklama

Ako se osećate avanturistički i volite maksimalističku atmosferu, prelepite zidove kupatila električnim tapetama. Ove fantastične pozadine bi zaista dobro funkcionisale u malom, gostinjskom kupatilu ili toaletu, čineći da i ta vrlo mala prostorija dobije upečatljiv karakter.

Članak se nastavlja posle reklama

Botaničke pozadine za kupatilo

Unesite čari prirode pomoću tapeta sa botaničkim uzorkom. To je savršen način da dobijete ambijent koji će vas maksimalno opustiti i relaksirati. Izaberite suptilne dezene ili one kojima dominira zelena boja kako biste dodatno istaknuli benefite ove boje koja deluje na sva čula.

Članak se nastavlja posle reklama

Tražite više inspiracije? Pogledajte i praktične savete u našem predhodnom članku.

Članak se nastavlja posle reklama

Tapete u kupatilu više nisu tabu tema – praktični saveti


Borjana Božić

Suchada Tansirimas/gettyimages