More u vašem kupatilu

by | August 12, 2014

Postoji nekoliko osnovnih elemenata koji su postali klasika kada je reč o dekoru kupatila. Na primer, plava boja se često koristi zbog toga što asocira na vodene površine, pa su stoga kupatila inspirisana bojama mora izuzetno popularna.

Morski detalji u kupatilu

More je izuzetno pogodna tema za enterijer kupatila, pa taj prostor nije teško preurediti tako da se prilagodi novom konceptu. Odaberite paletu boja u kojoj će plava nijansa biti osnovna i koju ćete iskombinovati sa belom kako bi kupatilo delovalo čisto i sveže.

Detalji iz moraDetalji iz mora slika 1

Međutim, nisu samo boje važne. Klasičan plavi dekor čak možete izostaviti ako izaberete efektne dekorativne predmete. Kupatilo, na primer, ukrasite detaljima koji simbolizuju more poput školjki, morskih zvezda ili umetničkih slika sa sličnim motivima.

Mediteran slika 2Mediteran

Sitni detalji obično daju karakter prostoru. Možete koristiti različite nijanse plave boje. Tamnoplava, na primer, je odličan izbor za dekor sa nautičkim motivima, dok su tirkizna ili neboplava idealne za enterijere inspirisane morskom obalom.

NautikaNautika slika 1

Pored svega što smo naveli, postoji mnoštvo interesantnih „uradi sam“ projekata koje možete uspešno primeniti u svom kupatilu.

Izvor: homedit.com