GEBERIT SESTRA – SUSRET DIZAJNA I FUNKCIONALNOSTI

by | August 20, 2021
Geberit Sestra

Jedan od noviteta Geberit porodice, tuš kada Sestra, za kratko vreme osvojila je srca kupaca i postala deo mnogih domova. Unikatnog i elegantnog dizajna, površine sa efektom kamena i protivkliznog svojstva, sa inovativnim tehničkim detaljima, nova tuš kada od kamene smole upotpunila je Geberitov asortiman za moderna kupatila. Njen kvalitet omogućio je da u kratkom roku postane popularno rešenje za savremeno dizajnirane tuš prostore.

Geberit Sestra dolazi u obliku kvadrata ili pravougaonika i dostupna je u 16 dimenzija i 3 boje – beloj, sivoj i crnoj. Ova tuš kada lako se može postaviti na pod ili ugraditi u ravan poda. Zahvaljujući velikom broju mogućnosti i dimenzija modela, Sestra zadovoljava različite vrste zahteva, bilo da je u pitanju renoviranje starog kupatila ili gradnja novog.

BEZBEDNA POVRŠINA PRIJATNA NA DODIR

Ovaj model tuš kade napravljen je od mineralnog, sintetičkog materijala koji podseća na kamen. Odlikuje je izuzetna čvrstina, što pruža sigurnost prilikom ugradnje i korišćenja. Primera radi, najmanja dimenzija u kojoj ova tuš kada dolazi je 80 × 80 cm, a teška je 40 kilograma. Iz tog razloga, ne postoji nikakva opasnost da će materijal vremenom biti deformisan ili oštećen. Izgled koji podseća na strukturu kamena predstavlja ne samo vizuelno lepu i prijatnu površinu, već i površinu sigurnu za upotrebu – blago je hrapava, što sprečava proklizavanje.

BELA, CRNA ILI SIVA

Estetika je od velike važnosti za Geberit. Dizajn ove tuš kade je takav da bi svako lako mogao da je zamisli u svom kupatilu. Kada je izbor boja u pitanju, ova tuš kada dolazi u tri lako uklopive nijanse – beloj, crnoj i sivoj. Izbor dimenzija u kojima se može poručiti je velik, kako bi svako mogao da pronađe rešenje koje mu odgovara.

Dostupna je u čak 16 dimenzija – širina kade može biti 70, 80 ili 90 cm, dok se dužine kreću od 90 do 170 cm. Geberitov samočisteći sifon koji je sastavni deo ove tuš kade omogućava visok nivo higijene. Centralni poklopac jednostavno se može ukloniti, a unutra se nalazi umetak sa zupcima koji se lako može izvaditi pri svakodnevnom čišćenju.

Pri pomisli na renoviranje kupatila, obično nas zaboli glava od količine posla koji to podrazumeva, ali makar sa Geberit Sestrom glavobolje neće biti. Ugradnja Sestre je izuzetno jednostavna i ne zahteva posebne veštine. Debljina od samo 4 centimetra omogućava da se ova tuš kada lako ugradi na površinu ili u ravan poda, što će vašem kupatilu dati moderan izgled, ali i više mesta za ostale elemente.

Ideja vodilja Design meets function učinila je da ova tuš kada obuhvati svu suštinu ponude Geberit proizvoda. Funkcionalnost, udobnost pri korišćenju i besprekoran dizajn su ideje koje Geberit neprekidno neguje i podiže na viši nivo.

Geberit Sestra izložena je u više od deset salona u Srbiji. Može se pogledati kod distributera – Geberit Shop na Novom Beogradu, Delta Term u Surčinu, PVF u Šimanovcima, Merkur Impex u Novom Sadu i Andži Kompani u Nišu, ali i u preko 20 maloprodajnih salona širom zemlje. Više detalja o Geberit Sestri možete pogledati ovde.

Tags: