10 vodootpornih gadžeta u koje ćete se zaljubiti

by | September 2, 2013

Bilo da želite da gledate televizor, napišete scenario ili prosto da se zabavite dok se tuširate, neki od ovih hi-tech gedžeta će vam pomoći da pošaljete vaše kupatilo u 21. vek.

Ne možete da podnesete da ste bez tehnologije dok se tuširate?

Izgleda da to tako i ne mora.

Predstavićemo vam 10 gedžeta koji su otporni na vodu kako biste više uživali u vremenu provedenom pod tušem.

Članak se nastavlja posle reklama

Kohelr DVT Aquavision TV

Kohelr DVT je sistem kojim možete da podesite način tuširanja i potpuno da ga personalizujete. Možete da podesite toplotu vode, vreme tuširanja, osvetljenje u kupatilu, i da odaberete muziku.

Aquavision TV je posebno napravljen za kupatila, dolazi u veličinama od 19 do 40 inča, savršen za gledanje omiljenih serija i filmova.

Članak se nastavlja posle reklama

H2O kinetikMoen ioDIGITAL tuš

H2Okinetik je tuš glava koja stvara utisak da teče više vode nego što je to zapravo, a pored toga je i veća od prosečnih pa će vam užitak u tuširanju biti još bolji.

Članak se nastavlja posle reklama

Moen ioDIGITAL je daljinski kontrolor vašeg tuša. Kada je, recimo, hladno i ne ustaje vam se iz kreveta da biste otišli pod hladan tuš, ova stvarčica će vam omogućiti da podesite temperaturu vode i pritisak tako da se odmah možete tuširati.

Aqua Notes Eco Drain

Članak se nastavlja posle reklama

AquaNotes je za one kojima ideje veoma često padaju na um dok se tuširaju.

EcoDrain je savršeni odvodni sistem za one koji se trude da budu ekološki svesni. U njemu se koristi topla voda koja otiče da zagreje vodu koja nam dolazi da bi se tuširali. Dve vode se ne spajaju tako da imamo uvek čistu toplu vodu, a ovim sistemom može da se uštedi između 25% do 70% tople vode.

Članak se nastavlja posle reklama

Evolve tuš glava Moxie glava za tuširanje

Ako ste od onih koji uključuju bojler pre tuširanja pa čekaju da se voda zagreje i piju kaficu, Evolve je tuš glava za vas. Ona prati temperaturu vode dok ne dostigne komfornih 35 stepeni i nakon toga može da počne kupanje. Takođe, ona smanjuje potrošnju vode a da to i ne primećujete.

Moxie glava za tuširanje je ujedno i zvučnik koji se preko WiFi-ja ili Bluetootha povezuje sa vašim uređajem i pušta muziku po vašem izboru.

Članak se nastavlja posle reklama

Hipe vodootporni zvučnik Water Pebble za merenje vremena

Hipe vodootporni zvučnik omogućava da se pomoću Bluethoota konektujete sa svojim telefonom i slušate muziku, ali takođe možete i da se javite na poziv.

Water Pebble je mali uređaj koji će vam pomoći da skratite vreme tuširanja, tako što će vas svaki sledeći put opominjati da završite ranije nego prošli put.

Članak se nastavlja posle reklama

Izvor: bobvila.com