Trpezarije modernog dizajna

by | April 27, 2013

Ako ste ljubitelj čistih linija, jednostavnog, modernog dizajna i kuhinjski elementi su vam baš u tom stilu, onda i trpezarijski stolovi i stolice treba da zaokruže čitavu tu priču…

Signo trpezarija, visoki sjaj bele boje. Sto monza, visoki sjaj bele boje. Š/v/d: 160/75/90 cm. Stolica silvia II, postolje: nikl, četkano. Presvlaka : poliuretan ljubičaste boje. Š/v/d: 49/92/69 cm (salon nameštaja Kika ).

Moderna stolica
Stolica swing, postolje metalno, hromirano. Presvlaka poliuretan, dostupna u braon, crnoj, beloj, ljubičastoj i sivoj boji . Š/v/d: 44/99/60 cm. Prodaje se i sa presvlakom u koži uz doplatu. Sto leeds, izrada: hrast masiv, Š/v/d: 180x76x90 cm. dostupan u drugim izradama i dimenzijama, uz doplatu (salon nameštaja Kika).
Elegantna trpezarija
Trpezarija iz programa selva, kolekcija eleganza. Sto model 3216, dimenzija 115×200 cm u fiksnoj varijanti, a postoji i veći sa dva staklena dodatka, dimenzije su mu: 120×200 (320) cm. Stolica 1212 i klupa sa tri sedalna mesta 1213, na koje se posebno dodaje naslon za leđa. Kolekcija Eleganza sadrži i komode, vitrinu, konzolu, sofu i element za tv. Svaki komad se može poručiti u sedam različitih finitura (showroo m lusso).

Članak se nastavlja posle reklama

Trpezarija
Na fotografiji su prikazani trpezarijski sto Baron i stolice Parisienne iz programa Calligaris. Sto baron, sa mat belim nogarima i pločom od belog kaljenog stakla, može biti izrađen u više dimenzija. Svaki od ponuđenih se razvlači i može imati različite finiture: komplet drvenu, kombinaciju metala i mat ili sjajnog stakla, ili laminatnu ploču koja može biti raznih boja (Showroom lusso).

Bela trpezarija
Model Tavolo da pranzo apollo proizvodi Tavoli Valmori 1963. Konstrukcija stola je od hromiranog čelika, dok je ploča od mdf-a ofarbana poliuretanskim bojama. Dimenzije su mu 220x100x77 cm. stolice su presvučene kožom i imaju dimenzije 87x50x60 cm (salon casa imperio).

 

Članak se nastavlja posle reklama

 


Tags: