Maštoviti avani za svaku kuhinju
Avan je neophodan element svake kuhinje, pogotovo ako korisnici iste vole začine. Čak i ukoliko ne volite začine, avani su zdrav izbor jer je čak i najelementarniji začin kao što je biber, mnogo bolji kada se istuca u avanu umesto da se koristi već samleven.
Ovu predivnu kolekciju kuhinjskih osnovnih elemenata – avana – kreirala je izraelska dizajnerka Shira Keret. Njena kolekcija kao da predstavlja most između drvenog dizajna i modernih materijala kao što su srebro, mermer, staklo, porcelan, hrastovina. Kolekcija uključuje pet tipova avana koji imaju drugačiju funkciju. Sa ovim elementima možete iskusiti svu lepotu začina i staromodnih načina pripreme hrane, ali sa potpuno modernim elementom.
Izvor: thedesignhome.com
Anja Parandić, rođena 1992. godine u Pančevu, izrasla je u priznatu novinarku i urednicu sa specijalizacijom u polju dizajna enterijera i arhitekture. Njeno obrazovanje u oblasti medijskih studija i komunikacija, stečeno na Univerzitetu u Beogradu, postavilo je čvrste temelje za njenu strastvenu karijeru u novinarstvu, koja je usmerena na estetiku, dizajn i inovacije u uređenju prostora.