Kuhinje – austrijski dizajn i kvalitet

by | October 11, 2014
Moderna kuhinja

VIVERE Proizvođač Dan Kuchen iz Austrije predstavlja model Vivere, sa korpusima od tvrdo presovane iverice i frontovima od medijapana, sa folijom u slučaju sjajnih boja ili resopalom na medijapanu ukoliko su boje mat.

Funkcionalna kuhinja Kuhinja u trendu

ANDROS kuhinja austrijskog proizvođača Dan Kuchen. Korpusi su od tvrdo presovanog univera, frontovi od medijapana (završna obrada senosan). Kuhinja na fotografiji dugačka je 4,2 m plus ostrvo. Ovaj model ima integrisane ručice koje prate dimenzije fronta i mogu biti alu (300) ili hrom (400).

Završna senosan obrada omogućava da se mehanička oštećenja na frontu otklone poliranjem. U kuhinju su ugrađeni Blum okovi poslednje generacije, sa dvadesetogodišnjom garancijom. Mehanizmi za tiho zatvaranje su na svim fiokama i vratima. Svaki element, ukoliko je to tehnički izvodljivo, ima i podnu fioku (Dan Studio).

Dvadesetogodišnja garancija na okove, tiho zatvaranje vrata i fioka. Radna ploča je prilagođena visini kupca. Podna fioka kao dodatni ostavni prostor ovu kuhinju čini jedinstvenom (Dan Studio).


Tags: