Inovacije sa najvećeg svetskog sajma bele tehnike IFA

by | September 6, 2016

 

Beko najavio proširenje na nova tržišta

Beko, najbrže rastući brend kućnih aparata u Evropi, predstavio je novu liniju proizvoda i inovativnih tehnologija na najvećem svetskom sajmu potrošačke elektronike i bele tehnike IFA, održanom u Berlinu od 2. do 7. septembra. Sa prisustvom u preko 100 zemalja sveta, ovaj brend najavio je proširivanje na tržišta azijsko-pacifičkog regiona i severne Amerike.

Članak se nastavlja posle reklama

Beko 2JPG

Na ovogodišnjem IFA sajmu brend Beko predstavio je svoje najnovije inovacije i tehnologije u kategoriji kućnih aparata i bele tehnike kao što su nova tehnologija hlađenja EverFresh+ 0°C koja održavajući vlažnost i temperaturu vazduha u frižideru produžava svežinu mesa, ribe i mlečnih proizvoda i do tri puta duže, potom IonGuard prva mašina za pranje posuđa koja oslobađa negativne jone koji cirkulišu unutar mašine, čime se neutrališu neprijatni mirisi i prečišćava vazduh, bez korišćenja štetnih gasova i hemikalija, kao i Auto GlassShield tehnologija sudomašine koja je dizajnirana da zaštiti vaše čaše od korozije i produži njihov vek trajanja više od dvadeset puta, u poređenju sa standardnim mašinama za pranje sudova.

Beko 3JPG

Članak se nastavlja posle reklama

Za ljubitelje kuvanja Beko je predstavio i nova rešenja za spremanje hrane među kojima su Split & Cook rerna koja vam omogućava da kuvate dva jela na različitim temperaturama i uz različito vreme pripreme bez mešanja mirisa, kao i Indukciona ploča sa direktnim pristupom koja ima 9 nivoa grejanja i na kojoj je tokom kuvanja moguće kontrolisati svaku zonu ploče odvojeno.

beko 5beko 6

Članak se nastavlja posle reklama

IFA sajam je takođe bio prilika da se prikaže nova kolekcija malih kućnih aparata osmišljenih da dodatno olakšaju živote kupaca svojim novim funkcijama. Tim povodom predstavljeni su Beko Kuhinjska mašina sa ugrađenim elektronskim tajmerom i različitim dodacima za mešanje i mućenje koji ovaj aparat čine savršenim za strasne kuvare, Bean to Cup espreso aparat koji ima 5 nivoa mlevenja zrna čime zadržava pravi ukus kafe, Silent Storm EcoSmart usisivač koji zahvaljujući motoru za usisavanje visokog pritiska obezbeđuje tihi rad uz vrhunske performanse čišćenja na tvrdoj podlozi i na tepihu i SteamXtra pegla koja ima posebno dizajniran parni ventil i precizan vrh koji omogućuje brže peglanje i brzo uklanjanje neravnina.

 

Članak se nastavlja posle reklama