Besprekoran kulinarski doživljaj: Korisni saveti

by | 19 maja, 2023
Besprekoran kulinarski doživljaj: Korisni saveti

Svetlo, prijatno i opremljeno s mnogo smisla za detalje, inspiracija prirodom uvek je poželjan trend u svakoj prostoriji, posebno u kuhinji. 

 

Vrhunski kulinarski doživljaj: Obratite pažnju na detalje

Kuhinjsko ostrvo u epicentru

Kuhinja često predstavlja središte porodičnog života. Dug šank s jedne strane nudi obilje radne površine dok se s druge strane za njim može obedovati. Zahvaljujući otvorenim policama ovde je sve uredno i pregledno poslagano pa je kuhinjski pribor uvek pri ruci kad zatreba.

Investirajte u kvalitet za besprekoran kulinarski doživljaj

Kupovinom jeftinog proizvoda samo dolazite u situaciju da vrlo brzo morate ponovo da kupujete istu stvar – upravo ovo događa se i kad je reč o kuhinjskom priboru i aparatima. Mehanizam za mlevenje se pokvario, nož se polomio – onda radije odmah odaberite visokokvalitetan proizvod.

Saveti za vrhunski kuliranski doživljaj

U slučaju otvorenih polica birajte uniformne boje. Pribor za kuvanje, teglice sa začinima, posude i činije poslagane na otvorenim policama birajte tako da budu u decentnim bojama i po mogućstvu od jednakih materijala kako bi vizuelno sve delovalo ujednačeno i uredno.

Imajte na umu životnu sredinu i sopstveno zdravlje. Koristite što je moguće manje plastičnih materijala: kuhinjski pribor i escajg od postojanih materijala, na primer, porcelana, stakla i keramike, uvek su bolji izbor od plastike.

Kakve arome! Ovako ćete izmamiti božanstvene arome iz svog začinskog bilja: drveni avan sa tučkom izrađen je od japanskog žutog bagrema – sophora.

Smisleno i sa stilom: platnene salvete, za razliku od svojih papirnih alternativa, uvek se iznova mogu koristiti. Set od dve salvete na pruge od stoprocentnog pamuka možete naći u mnogim prodavnicama.

Uvek spremno i pri ruci: Bilo na terasi ili u kuhinji, kolica za posluživanje Förhöja uvek su u pripravnosti. Od brezovog drveta, visine 90 x širine 43 x dužine 100 cm (Ikea).

kulinarski doživljaj

Ako su vam koristili naši predloženi saveti, vreme je da iskusite pravi kulinarski doživljaj.

 


Borjana Božić

Bogdan Kurylo/gettyimages