Upotpunite vaše dvorište fantastičnim suncobranima

by | August 14, 2013
Suncobrani u boji za vaše dvorište

Suncobrani su jedan od najpraktičnijih dodataka za vašu baštu ili terasu, nisu samo korisni da bi vas zaštitili od sunca nego su i dekorativni, čime bašta dobija lep izgled. Suncobrani se lako prilagođavaju stilu vaše bašte.

Suncobrani za vaše dvorište Suncobrani za vaše dvorište

Ako vam je nameštaj minimalistički koristite suncobran u nekom geometrijskom obliku i elegantnog dizajna i odaberite neku šik boju kao što je crna.

Članak se nastavlja posle reklama

Moderan suncobran u crnoj boji

Kako bi uskladili boje odaberite suncobran i nameštaj u istoj boji. Stvorite prijatnu atmosferu odabirom suncobrana bele boje, koja će blago propuštati sunce i time dobijate mekani i šarmantni osećaj.

Suncobran u beloj boji Suncobran u beloj boji

Članak se nastavlja posle reklama

Suncobran vam dozvoljava da unesete malo boje u baštensku dekoraciju, odabirom neke jake boje, učinićete da vaša bašta dobije svetliji izgled.

Suncobran u jarkim bojama Suncobran u jarkim bojama

Članak se nastavlja posle reklama

Suncobran može da upotpuni vašu temu u dvorištu. Na primer, možete staviti pored bazena neki egzotični suncobran kako bi delovalo kao da ste na odmoru.

Suncobrani u vašem dvorištu Suncobrani u vašem dvorištu

Članak se nastavlja posle reklama

Ako vam je bašta dovoljno velika stavite nekoliko različitih suncobrana kako bi stvorili dinamičan i živ izgled. Za opuštajuću atmosferu odaberite diskretne modele sa prirodnim bojama.

Izvor: stylisheve.com

Članak se nastavlja posle reklama