Ukrasite prostoriju šarenim komadima

by | May 13, 2013
Škrinja za odlaganje

Neverovatno je kako dodavanje malo boje može u potpunosti promeniti kakav osećaj jedan dom pruža. Širokim spektrom različitih boja kao što su žuta, narandžasta, crven, zelena, plava koje se prilivaju iz tona u ton su veoma lepe i mogu se iskoristiti za opremanje životnog prostora. Bilo da je kuhinja, dnevna ili spavaća soba, svaka može biti opremljena raunovrsnim bojama ili bar neki detalj.

Industrijski dizajn: Žuta metalna škrinja za odlaganje stvari nalik na stare brodske kontejnere idealan je izbor za ljude avanturističkog duha. Dimenzije: 45x90x40 cm, prodajno mesto salon Kare.

Ljubičasta stolica
Stolica Karina, sa crnom metalnom konstrukcijom i naslonom zanimljivog dizajna, svakako će učiniti trpezarijski prostor veoma atraktivnim. Proizvodi COM Par, a prodaje se u alonima Novolux. Ova stolica je iz kolekcije za 2012/2013. godinu.

Članak se nastavlja posle reklama

Šarena komoda
Atraktivana komoda sa šest fioka asimetrično poslaganih.Svaka fioka je druge boje i predstavlja pravi akcenat u prostoriji. Dimenzije: 72x50x35 cm, prodajno mesto salon Kare.

Zahvaljujući beloj pozadini, ovi predmeti iskaču i stvaraju prijatan vizuelni kontrast. Zanimljivo je kako je jedan dom može biti dekorisan uz poštovanje neke zabavne šeme, koja uključuje boje i mladost.


Tags: