Top 12 ekscentričnih lustera II

by | September 23, 2013
Luster u obliku disko kugli

Pogledajte kako su realizovane uvrnute dizajnerske ideje preostalih šest lustera, koji su se zbog, malo je reći, neobičnog izgleda morali naći na ovoj listi od 12 najekscentričnijih.

7. Luster u obliku disko kugli

Lusteri su jedne od onih stvari koje unose dodir stila i glamura u svaki dom, a ovaj svetlucavi luster iz švedske dizajnerske kuće FRONT izgleda prosto spektakularno. Zamislite ga samo kako visi u mraku vaše sobe stvarajući magiju. Ovaj luster sastoji se od nekoliko disko kugli različitih veličina što mu daje poseban šarm.

8. Stiker luster
Ovaj luster stvara utisak kao da viseću sijalicu na plafonu prati senka u obliku raskošnog lustera, a ta „senka“ je u stvari običan lepljivi stiker. Nije potrebno naglasiti da je „luster“ namenjen ljubiteljima uvrnutih stvari i pojava, koji imaju dovoljno novca za traćenje na beskorisne predmete poput ovog. Stiker inače košta oko 130 dolara.

Stiker luster

9. Luster ‘Plima’

Londonski dizajner Stuart Haygarth zaista zna kako da mnoštvo otpadaka pretvori u pravo blago. Ovaj fotograf i dizajner na ideju za ‘Plima’ luster došao je sakupljajući razne predmete koje je našao na jednoj od plaža u britanskoj pokrajini Kent. Ovaj ogromni svetleći predmet, prečnika od skoro dva metra, sastoji se od ostataka različitih predmeta od plastike kao što su npr. sunčane naočare i plastične boce.

Luster 'Plima'

10. Luster od escajga

Možda nije baš u skladu sa pravilim feng šuija, ali mora se priznati da ovaj luster od oštrih viljušaka i noževa izgleda fantastično, naročito postavljen iznad radnog ostrva u kuhinji. Izbacimo viljuške, tupi noževi mogu da ostanu.

Luster od escajga

11. Luster od gumenih bombona

Ovaj luster od gumenih bombona u obliku medvedića zablistaće u vašoj sobi na jedinstven način. Sa plastificirane aluminijumske ploče na plafonu visi svetleća kugla prečnika od impresivnih 80 centimetara. Sadrži kompaktnu fluorescentnu sijalicu od 50 vati (može biti i jača). Vodite računa da luster bude dobro pričvršćen za plafon jer je težak čak 23 kg.

Luster od gumenih bombona

12. Luster u obliku penisa

U ovom slučaju reči su zaista suvišne, jer slika sama po sebi govori dovoljno.

Luster u obliku penisa

Izvor: oddee.com