TARA – SINONIM ZA LUKSUZ I ELEGANCIJU

by | February 4, 2021

 

Šta za vas predstavlja luksuz? Osećaj udobnosti, prijatnosti i ispunjenosti? Kvalitetne stvari i estetsko zadovoljstvo? Mesto gde ćete rado provoditi vreme družeći sa svojom porodicom i prijateljima? Možda za vas luksuz predstavlja sve prethodno navedeno. Zato su dizajneri kompanije Jela kreirali kolekciju nameštaja TARA koja će pružiti sve što vam je potrebno.

Savremenim domovima u većini slučajeva nedostaje toplina. Zbog toga se mnogi ljubitelji nameštaja odlučuju za rustični dizajn koji najčešće povezujemo sa starim drvenim komadima nameštaja koje krase masivne ručice i detalji. Da li možete da zamislite spoj rustičnog stila i savremnih trendova u dizajniranju?

Dizajneri kompanije Jela Jagodina pronašli su pravi način da povežu ove različite pravce kreiranjem luksuzne kolekcije TARA. Kako kompanija Jela teži da svojim kupcima omogući da jednom kolekcijom opreme čitav dom, program TARA u svojoj ponudi ima kuhinju, predsoblje, dnevnu i spavaću sobu.

Tradicionalnom i rustičnom izgledu kolekcije TARA doprinose frontovi od profilisanog 3D medijapana, masivni plafoni, dekorativni stubići i lajsne. Utisku topline, otmenosti i luksuza doprinose, kako moderna grafit siva boja ove kolekcije, tako i klasična bela, sa soft mat efektom u kombinaciji sa drvo-dekorom Pacfik orah. Metalne ručice u boji starog zlata i stakleni elementi  estetski upotpunjuju elegantnu liniju programa TARA. Kompletna kolekcija lakirana je UV lakom na bazi vode, koji joj pruža  veću otpornost na fizička oštećenja u odnosu na standardne metode lakiranja.

Visok kvalitet izrade elemenata, odabrani materijali, tehnologija lakiranja i dizajn koji nikad ne izlazi iz mode, garantuju luksuz, dugotrajnost, eleganciju i funkcionalnost ove kolekcije. Sa druge strane, vešto balansiranje između rustičnog i elegantnog stila i prijatna, topla atmosfera koju stvaraju modeli ove kolekcije ne može vas ostaviti ravnodušnim bez obzira da li ste ljubitelj klasike ili modernog dizajna.

Više na www.jela.rs