Luksuzna dnevna soba: Kako da vaš dom zablista

by | October 13, 2023
https://casadesign.rs/saveti-preporuke/cisto-uredno/sezonsko-ciscenje-ultimativna-jesenja-lista/

Uđite u svet raskoši i otkrijte da kreiranje luksuzne dnevne sobe može biti jednostavno uz pažljivo izabrane savete stručnjaka. Postoje razne varijacije luksuza, ostavljajući prostor za dizajniranje prostora koji odgovara vašem ukusu.

Luksuzna dnevna soba: Kako da je formirate?

Luksuz i elegancija idu ruku pod ruku kada je reč o dizajniranju sobe. Obratite pažnju na organizaciju i protok unutar prostora kako ne bi bilo nereda koji bi oduzeo sjaj celokupnom izgledu. Dok ne pronađete svoj stil, dobra ideja je da se okrenete neutralnim tonovima. Međutim, detalji poput mesinga ili malih naglašavanja boja nikada nisu štetili! Nameštaj je još jedan važan faktor. Odlučite li se za vintage luksuz sa antiknim nameštajem ili savremeni luksuz sa zanimljivim komadima. Istražite brojne načine transformacije prostora u luksuznu dnevnu sobu uz pomoć pažljivo odabranih slika u nastavku.

Panelirani zid sa mestom za TV konzolu

Dopustite teksturi da bude vođa u dnevnoj sobi sa zidnim panelima koji su postavljeni na krem zidovima. Trostruki svetlosni reflektor stoji u uglu sobe pored drvene TV konzole. Stvarajte kontraste pokrivajući tamni pod svetlim tepihom.

Članak se nastavlja posle reklama

Venac preko kamina

Donesite sezonu u svoj dom vijencem od bora preko bež kamina. Ugaoni ogledali se nalaze unutar belih panela na obe strane kamina. Stvorite udobnu atmosferu sa dva bež kauča oko vintage stolića.

Bogata braon boja 

Divite se definisanoj dnevnoj sobi sa luksuznim karakteristikama kao što su veliki prozori okruženi belim zavesama. Sivi kauč stoji ispred prozora na šarenom sivom tepihu. Iskoristite snagu bogatih braon zidova kako biste postigli sličan izgled.

Članak se nastavlja posle reklama

Luksuzna dnevna soba: Dekor

Transformišite dnevnu sobu u večni raj sa sivim kaučima sa rol-arm naslonom postavljenim na krem tepih. Beli kvadratni sto za kafu razdvaja kauče i stoji ispred bele kaminske obloge. Prinesite luksuzni dodir uz ornament kaminske obloge koja odmara na sivoj pločici.

Članak se nastavlja posle reklama

Apstraktna umetnost

Inspirirajte originalnost sa apstraktnom umetnošću izloženom u savremenoj dnevnoj sobi. Detalji u zlatu naglašavaju bele zidove i bež kauč. Skrenite pažnju na pod sa belim tepihom ukrašenim hrabrim crnim linijama.

Članak se nastavlja posle reklama

Kreiranje luksuzne dnevne sobe može biti zadovoljstvo koje će vaš dom pretvoriti u oazu elegancije. Slijedeći ove smernice i inspiraciju iz slika, možete stvoriti prostor koji odražava vaš jedinstveni ukus za luksuzom i stilom.


Borjana Božić

Tohid Hashemkhani/Gettyimages