Klasika je uvek u modi

by | 25 aprila, 2019

Prva asocijacija za dnevni boravak je da bude udoban. Upravo to je uz komfor ideja vodilja dizajnerima Forma Ideale pri osmišljavanju i predlogu uređenja ovog kutka u svačijem domu koje predstavlja centralno mesto okupljanja porodice.

Počnimo od dnevne sobe u kojoj provodite najviše vremena sa najbližima pa samim tim zavređuje posebnu pažnju prilikom opremanja. Savet naših dizajnera je da razmislite o ležaju IRIS koji kreira harmoničan ambijent. Osim prijatnog izgleda, ovaj ležaj poseduje i prostranu i funkcionalnu kutiju za odlaganje posteljine. Ukoliko vam je neophodna kompaktna celina preporuka je i fotelja NEVADA čime ćete dobiti idealan spoj neprolazne klasike koja se ogleda u zaobljenim rukonaslonima, udobnim jastucima i mekoj formi.

Ako želite da već prefinjeno organizovan ambijent proširite za veće društvo, porodično druženje ili večeru sa prijateljima, klub sto OSCAR KS 120×60 u belom hrast dezenu sigurno će naći svoje mesto u vašoj dnevnoj sobi. Model je praktičnih dimenzija i aktraktivnog dekora što ga čini idealno uklopljivim u ostatak garniture.

I na kraju, efekat dubine prostora možete da ostvarite pomoću ogledala KENT , koje se svojom formom i koloritom idealno uklapa u ovaj klasično uređen enterijer dok vitrinom KASHMIR dodaćete vašoj dnevnoj sobi dašak retro stila kome jednostavno niko neće moći da odoli.

Asortiman nameštaja kompanije Forma Ideale kao i posvećenost uređenju doma prepoznat je na tržištima kako Srbije, Evrope tako i šire po savremenom dizajnu, funkcionalnim karakteristikama kao i odličnom odnosu cene i kvaliteta proizvoda.