Top 5 trendi predloga za vaš novi čitalački kutak

by | February 12, 2018
Sofa i polica za knjige

Fotelje, stolice i sofe u kombinaciji sa prostorom za odlaganje knjiga i časopisa predstavljaju jedan od poslednjih trendova kada je reč o dizajnu nameštaja, tako da vaš omiljeni kutak za čitanje sada može izgledati sasvim drugačije.

Stolicu pod nazivom OFO osmislio je tim iz Solovyov Design studija, i ona poseduje impresivan prostor za knjige. Dostupna je u raznim živim bojama i kombinacijama boja.

Ofo stolica

Članak se nastavlja posle reklama

Stolicu „Bucefalo“ dizajnirao je Emanuele Canova. To je stolica na kojoj se možete udobno opružiti ali i veoma praktična polica za knjige. Posebno je osmišljena za one koji nemaju dovoljno prostora za odlaganje literature, a ljubitelji su nameštaja i enterijera modernog dizajna.

Bucefalo stolica

Ovu stolicu-policu za knjige osmislio je tim iz Fishbola, njen dizajn je krajnje minimalistički, elegantnih oblih linija kako bi obezbedila dovoljno udobnosti. Stolica je 2008. godine predstavljena na sajmu enterijera u Torontu.

Članak se nastavlja posle reklama

Stolica-polica za knjige

„CUL Sofa“ dizajnera  Marciala Ahsayanea kreirana je za savremene domove koji su sve manji i u kojima svaki milimetar pametno iskorišćenog prostora predstavlja dragocenu uštedu.

Članak se nastavlja posle reklama

CUL Sofa

Izvor: homedit.com

Članak se nastavlja posle reklama

Tags: