Samsung predstavlja redizajnirane zakrivljene zvučnike

by | April 16, 2015

Kompanija Samsung predstaviće svoju redizajniranu liniju zakrivljenih zvučnika, modele HW-J8500, HW-J7500, HW-J6500 i HW-J6000, sredinom maja na srpskom tržištu. Nova linija zakrivljenih zvučnika dizajnirana je kako bi se vizualno savršeno uklopila sa Samsung zakrivljenim UHD televizorima različitih dijagonala .

HW-J8500_002_R-Perspective_Black

U novoj liniji posebno se izdvaja premium model HW-J8500, čija veličina odgovara zakrivljenim UHD televizorima od 65 i 78 inča. Ovaj model se odlikuje jačinom zvuka od 350 vati, uz 9.1 sistem zvučnika. Zahvaljujući centralnom i bočnim zvučnicima, dobija se realističan i jasan zvuk i stvara šire polje slušanja koje omogućava korisnicima da uživaju u surround zvuku gde god da se nalaze u sobi.

Soundbar HW-J8500 moguće je bežično povezati sa televizorom i koristiti za puštanje muzike pomoću jedinstvene TV Sound Share connect funkcije, ali i povezati sa uređajima putem Bluetooth konekcije. Ovaj zvučnik ima i mogućnost povezivanja bez kablova.

Samsung HW-J8500 soundbar je tankog, elegantnog i metalnog dizajna, moguće ga je postaviti na zid i kao takav idealno se uklapa u svaki prostor i predstavlja odličan način da korisnici uživaju u onome što vole da slušaju.

O kompaniji Samsung Electronics, Ltd.
Kompanija Samsung Electronics Ltd. inspiriše svet i oblikuje budućnost idejama i tehnologijama koje donose promene, redefinišući svet televizora, pametnih telefona, nosivih uređaja, tableta, kamera, digitalnih uređaja, štampača, medicinske opreme, mrežnih sistema i poluprovodnika. Takođe smo lideri u prostoru Interneta stvari putem naših inicijativa Digitalno zdravlje i Pametan dom, između ostalog. Zapošljavamo 307.000 u 84 države. Da otkrijete više posetite naš zvanični sajt www.samsung.com/rs i naš zvanični blog na global.samsungtomorrow.com.


Tags: