Uredite maštovito svoj dom

by | January 26, 2018
Maštovito

Ovaj projekat osmišljen je samo za vas: kreativne kombinacije materijala i boja koje ćete lako iskopirati.

Nije samo drvo
Zidovi u trpezariji obloženi su drvetom u visini 94 cm, širina letvica je 12 cm, a debljina 0,4 cm. Prelakirane su belom bojom koja je odličan kontrast plavim zidovima. Pošto su ispupčene u odnosu na površinu zida, ovaj interesantan i lep detalj može da posluži i kao polica za slike na koju je ovom prilikom postavljena mini-kolekcija razglednica iz prodajnog salona L’Affiche. Ispred zida postavljena je vatrenocrvena stolica (Sumampa).

Maštovito slika 1

Savremena i praktična kuhinja
Ceo radni deo kuhinje, dimenzija 180x65x89 cm, napravljen je od inox čelika. Šporet je opremljen sa pet ringli a sudopera je podeljena na veći i manji deo pored kojeg su mikser i mali tuš (Ilve), dugačak i fleksibilan, tako da se njiime može sipati voda direktno u šerpe na šporetu.

Maštovito slika 2

”Veseli” pokretni zidovi
Klizna vrata koja odvajaju dnevni boravak i spavaću sobu presvučena su lanom i kadifom na pruge (Odile), kao i pamučnim lanom na cvetove (Flowers to Impress). Tabure, postavljen ispred ovih kliznih vrata, jarkocrvene je boje (X-Collection).

Maštovito slika 3

Korisne stvarčice u kupatilu
U kupatilu se nalazi visoki tuš koji je pričvršćen na zid. Duga cev ide od poda pa skoro do plafona. Jednostavnog je i praktičnog dizajna, opremljen masažerom (Cafe, Famtini Rubinetti). Pločice kojima je obloženo kupatilo su iz Game kolekcije, serija Over, Marca Corona. Na zidovima su postavljena velika ogledala koja vizuelno šire prostor ovog malog kupatila.

Pripremila: Eleonora Crisi
Foto: Enrico Conti