U čemu sve mogu da uživaju super-bogati gosti hotela

by | March 13, 2018
Luksuzni hoteli

Kada su gosti voljni da plate 43.000 dolara za odmor od nedelju dana, čini se poštenim da ih hoteli nagrade nekin neverovatnim beneficijama, piše “Daily Mail”.

Noć u apartmanu koji košta 5.947 dolara u hotelu Ritz-Carlton u Nju Orleansu, primera radi, dolazi sa posebnim batlerom zaduženim za vaš mamurluk, tačnije, za ublažavanje istog uz pomoć vode, grickalica i masaža.

Ritz-Carlton u Nju Orleansu

Ritz-Carlton u Nju Orleansu

Od besplatnih super-automobila do dolaska „sa neba“, postoji veliki broj hotela koji su spremni da svojim gostima pruže neverovatne prednosti, za određenu sumu novca.

Svi koji se odluče za Six Senses Hideaway u Omanu, mogu da paraglajdingom dođu do svoje finalne destinacije, uz pomoć profesionalca naravno.

Six Senses Hideaway u Omanu

Six Senses Hideaway u Omanu

Gosti hotela 1.000 u Sijetlu na raspolaganju imaju senzor u sobi koji osoblju govori da ih ne uznemirava, a ukoliko ne možete da se odvojite od svog ljubimca, hotel Monaco u Portlandu vam nudi psihijatra za ljubimce koji će vam reći do čega je vašem životinjskom prijatelju stalo i kako možete da unapredite vaš odnos.

Gosti odmarališta The Club & Hotel spa u Džersiju na raspolaganju imaju sopstvenog batlera za sunce koji će im nanositi zaštitne kreme i čistiti naočari za sunce.

Ukoliko volite rok muziku, posetom Hard Rock hotela u Čikagu sebi možete obezbediti besplatne Fender gitare, pojačalo i slušalice za vašu privatnu sesiju.

 Hard Rock hotela u Čikagu

Hard Rock hotela u Čikagu

Odmaralište Four Seasons na Maldivima će vas putem telefona obavestiti o dolasku morskih raža kako biste na vreme stigli do vašeg ličnog glisera i krenuli u njihovo posmatranje.

Za sve one sa malo više hrabrosti, ali i romantike, Namale Resort & Spa na Fidžiju nudi iznenadno kidnapovanje do tajnog vodopada gde će vam biti priređen romantičan piknik.

 Namale Resort & Spa na Fidžiju

Namale Resort & Spa na Fidžiju

Zaljubljenici u brzinu odsedanjem u hotelu Four Seasons na Beverli Hilsu na korišćenje dobijaju super-automobile, a gosti hotela The Benjamin u Njujorku mogu da se od uzbuđenja odmore spuštajući glavu na jastuke koje je dizajnirala NASA.

Ukoliko volite da spavate do kasno, a ujutro imate obaveze, onda će vam Gaylord Opryland Resort & Convention Center u Nešvilu izaći u susret tako što će vas probuditi unapred snimljenom porukom koju su snimili neki od najpoznatijih lokalnih pevača kantri muzike.

 Gaylord Opryland Resort & Convention Center u Nešvilu

Gaylord Opryland Resort & Convention Center u Nešvilu

Izvor: b92.net