Prvi muzički hotel u Evropi nalazi se u samom srcu Berlina

by | November 6, 2014
Prvi muzički hotel u Evropi

Ovaj neverovatni i inovativni hotel nalazi se na obali reke Špreje u samom srcu Berlina, evropske mladalački uzavrele kulturne, muzičke, umetničke i modne scene.

nHow Berlin je hotel kojem zaista nema premca u Evropi. On zapravo predstavlja novu generaciju hotela koja je van mejnstrim tokova i afirmiše život. U ovom hotelu sve se vrti oko muzike i dizajna i ovo je prvi hotel koji nudi svojim gostima dva muzička studija za snimanje i ima sobe za probe.

Prvi muzički hotel u Evropi  slika2 Prvi muzički hotel u Evropi  slika3

Hotel takođe ima muzičkog menadžera i nudi instrumente za sviranje kao deo svoje usluge.

U enterijeru preovlađuju svetle boje sa neonskim, jarkim detaljima. Ceo prostor prožimaju i organske forme i stiče se utisak da je prostor fluidan, da teče.

Prvi muzički hotel u Evropi  slika4 Prvi muzički hotel u Evropi  slika5

Zanimljivost predstavljaju uniforme osoblja – dizajnirali su ih vrhunski modni dizajneri. Takođe je moguće kupiti dizajnerske predmete povezane sa uživanjem u muzici kao što su slušalice jednog od najpoznatijih švedskih dizajnera WeSC.

Prvi muzički hotel u Evropi  slika6 Prvi muzički hotel u Evropi  slika8

Na krovu se održavaju svirke i žurke. Ova dešavanja su često organizovana, ali se takođe dešava da se spontano odigraju. Sve sobe su opremljene poslednjim tehničkim i tehnološkim stereo sistemiuma, specijalnim madracima i digitalnim interfejsom.

Prvi muzički hotel u Evropi  slika7 Prvi muzički hotel u Evropi  slika9 Prvi muzički hotel u Evropi  slika10

U baru se održava legendarno veče „Otvorenog mikrofona“ a kokteli su, naravno, specijalno dizajnirani i jedinstveni.

Izvor: architectureartdesigns.com