Magija zavodljive vile na Ibici koja će vas potpuno očarati

by | January 23, 2014
Opuštanje na Ibici

Vila Inox je oličenje minimalizma u 21. veku sa balearskim vibracijama. Dvospratna savremena kuća je jedna od najluksuznijih vila na Ibici. Serija belih uglastih prostora, pogled na bazen, borovu šumu i zaliv u daljini, sve je pod svetlucavim mediteranskim svetlom.

Opuštanje na Ibici slika2

Miris cveta narandže zadržava se dok vi uživate na terasi i u zalasku sunca. Kako se zlatna kugla spušta Vila Inox poprima magične kvalitete i prozori koji su od poda do plafona počinju da reflektuju narandžasto svetlo, bojeći zidove, podove i okolinu u magičnu boju.

Članak se nastavlja posle reklama

Opustanje na Ibici slika3

Možda ste planirali da veče provedete u nekom od brojnih klubova na Ibici, ili ste pak odlučili da ostanete u vili. Sa velikim đakuzijem, saunom i super zanimljivim dnevnim boravkom u kojem možete da se družite, naćićete teško vremena da napustite vilu.

Opustanje na Ibici slika4

Članak se nastavlja posle reklama

Bilo da želite da provede odmor sa prijateljima ludujući na žurkama ili želite sa porodicom da provedete miran odmor, vila Inox vam je na raspolaganju. Smeštena u borovoj šumi i sa pogledom na Sredozemno more, vila iz koje na plažu stižete hodom i od grada Ibice deli vas samo 15 minuta vožnje, savršena je za odmor.

Opustanje na Ibici slika5

Članak se nastavlja posle reklama

Probudite se ujutru u svojoj stilskoj spavaćoj sobi i izađite na terasu kako bi uživali u suncu dok ne postane previše toplo. Zatim skoknite do bazena i teretane a potom na doručak u senci terase.

Opustanje na Ibici slika6 Opustanje na Ibici slika7

Članak se nastavlja posle reklama

Da li život može biti udobniji od ovoga?

Izvor: homedsgn.com

Članak se nastavlja posle reklama

Tags: