Hotel The One & Only, The Palm iz Dubaija

by | December 9, 2013
The Palm iz Dubaija

Hotel The One & Only, The Palm iz Dubaija je zaista očaravajući sa svojim spektakularnim okruženjem, arhitekturom i dizajnom enterijera koji su veoma lepo ukombinovani i čine ovaj hotel elegantnim i sofisticiranim.

The Palm iz Dubaija slika2 The Palm iz Dubaija slika3

The One & Only, The Palm, luksuzni hotel u Dubaiju, lociran je na poluostrvu jednog od najspektakularnijih pejzaža na svetu i nudi ekskluzivne i skrivene kutke besprekornog stila.

Članak se nastavlja posle reklama

The Palm iz Dubaija slika4 The Palm iz Dubaija slika5

Usred bogatih, uređenih bašti, fontana i bazena duž svetlucave obale, gosti mogu da uživaju u iskonskoj lepoti odmarališnog kompleksa.

The Palm iz Dubaija slika6 The Palm iz Dubaija slika7

Članak se nastavlja posle reklama

Maurski i andaluzijski arhitektonski dizajn sa šik arapskim stilom u enterijeru, One & Only, The Palm je luksuzni hotel koji budi osećaj elegancije i luksuza svojim besprekornim baštama, fontanama, prostorima sa lukovima i arkadama i ritmičnom simetrijom.

The Palm iz Dubaija slika8 The Palm iz Dubaija slika9

Članak se nastavlja posle reklama

Na horizontu može se videti uzbudljiva i čudnovata silueta novog Dubaia od kojeg vas deli samo kratka vožnja hotelskim vodenim taksijem ili limuzinom. One & Only, The Palm je oaza stila, energije i mira koji izoštrava čula.

Izvor: homedsgn.com

Članak se nastavlja posle reklama