Bulgari hoteli i odmarališta

by | April 11, 2013
Odmaraliste Bulgari

Bulgari hotele i odmarališta na Baliju čini 59 osamljenih vila na južnom rtu poluostrva Jimbaran, u neposrednoj blizini hrama Uluwatu. Smešteni su u ekskluzivnom i intimnom okruženju i namenjeni gostima koji žele privatnost i vrhunski luksuz.
Odmarališta karakteriše tradicionalna balinežanska arhitektura u kombinaciji sa sofisticiranim modernim dizajnom. Preovlađuju autohtoni kamen, izvorno drvo i ručno vezene tkanine, kreirane specijalno za Bulgari odmarališta. Svaka od 59 privatnih vila poseduje otvoreni paviljon, terasu, bazen i spektakularni pogled na okean. Vile, ukrašene balinežanskim umetničkim delima, opremljene su i plazma televizorima, brzim internetom i najkvalitetnijim hi-fi sistemima.

Bulgari apartmani
Ovom kompleksu pripadaju i tri dvosobne vile od 500 kvadratnih metara, kao i Bulgari vila od 1.300 kvadratnih metara. Do nje se stiže privatnim prilazom, a ova vila ima dve spavaće sobe, veliki dnevni boravak, ugrađen bar, veliku trpezariju i kućni bioskop.

Paviljon za meditaciju na otvorenom
Paviljon za meditaciju na otvorenom, veliki bazen i široka terasa zaokružuju jedinstven izgled ovih objekata. Spa kupatilo sa pogledom na okean obuhvata sve elemente balinežanske tradicije. Glavni paviljon je starinska, ručno rezbarena joglo kuća sa ostrva Java, demontirana, izmeštena, a zatim rekonstruisana za potrebe Bulgari hotela i odmarališta na Baliju.

Članak se nastavlja posle reklama

Otvoreni dnevni boravak za relaksaciju
Kompletan izbor lekovitih i kozmetičkih tretmana obezbeđen je od strane stručnog osoblja, profesionalaca. Vile nude i otvoreni bazen, otvoreni dnevni boravak za relaksaciju, joga paviljon, tuševe sa efektom kiše, parna kupatila ukrašena zelenim i zlatnim mozaicima, kao i dve privatne masažne kade, kompletirane otvorenim vrtom i pogledom na okean.
Veliki bazen spaja se sa ukrasnim jezerom na kojem se nalazi bar, laundž bar za relaksaciju i dva restorana. Posebni zbog svog neformalnog ambijenta, ovi restorani u svojoj ponudi kombinuju autentična balinežanska jela i razne regionalne specijalitete iz indonežanskog arhipelaga sa internacionalnim specijalitetima. Italijanski restoran, otvoren samo za večere, služi jela klasične italijanske kuhinje u sugestivnoj i formalnoj atmosferi.

Egzotični specijaliteti
Andrew Skinner je jedan od najvećih stručnjaka kada je azijska kulinarska tradicija u pitanju i on je glavni kuvar u Bulgari hotelu. Netaknuta privatna plaža pogodna je za duge šetnje duž obale okeana, a na plaži se nalazi i Beach klub. Kompleks Bulgari hotela i odmarališta na Baliju pripadaju ekskluzivnoj Virtuoso putnoj mreži. Rezervišite svoju vilu onlajn, a za više detalja kontaktirajte Virtuoso turističkog savetnika putem mejla ([email protected]).