Blistava priroda Swarovski kristala

by | December 19, 2014
Swarovski jastuci

Specijalno dizajnirani kako bi dodali završni detalj glamura u najskupljim domovima sveta, ovi ručno rađeni jastučići ukrašeni su kristalima. Hédoné Interiors iz Velike Britanije tvorac je jastučića koji predstavljaju osnovu glamuroznih mekih komada nameštaja; stručno su osmišljeni i realizovani primenom renomirane tehnike i uz to ukrašeni briljantnim Swarovski kristalima.

Ovi komadi su napravljeni za bogate pojedince koji zahtevaju vrhunski luksuz i ekskluzivnost.

Jastučići se ručno izrađuju u Londonu od najluksuznijih materijala, ukrašeni su najboljim Swarovski kristalima i sadrže visoko kvalitetne italijanske komponente, a njihov dizajn može se prilagođavati željama kupca.

Crni i beli jastuk

Probirljivim klijentima, koji zahtevaju potpunu personalizaciju, kompanija omogućava tu uslugu zahvaljujući timu specijalista koji su na raspolaganju da udovolje svakoj želji kupca.

Dizajn, dimenzije jastučića i kombinacije boja Swarovski kristala pažljivo su usklađeni sa  ličnim željama klijenata.

Nekoliko zanimljivih kombinacija:

Orlov

Sofisticirana elegancija sa savremenim konturama, Orlov stvara tekstualan kontrast čiste lepote sa svojim Swarovski kristalima koji su postavljeni na raskošnu tkaninu. Blistava priroda kristala prikazana je u najlepšem izdanju kao ukrašena traka koja je inspirisana strukturalnom lepotom moderne arhitektura.

Orlov

Asuka/ Yomei

Grafički prikaz bezvremene keltske šare, Asuka/ Yomei su dizajnirani kao par, sa komplementarnim formama kristala koji su studiozno postavljeni na luksuznu svilu.

Keltske šare

Pellegrina

Nastao od mitoloških čuda mora, jastuk Pellegrina je očaravajući komad koji podseća na jorgan. Ovaj jastuk nudi individualno pričvršćene izbočine koje idu dijagonalno kroz luksuznu svilu kako bi stvorili prividan efekat sa sjajnim Swarovski biserima koji su smešteni na svakom preseku štepa.

Jastuk Pellegrina

Mondran: Collection II

Glamurozno remek-delo sa daškom De Stijla, ovo je adaptacija kultne Mondrijanove kompozicije. Čine ga trake crêpe de Chine sa karakterističnim bojama koje se protežu u šavu iz centra tkanja uokvirenim Swarovski kristalima.

Adaptacija kultene Mondrijanove kompozicije

Kompanija je kreirala i posebnu liniju svadbenih jastuka. Svadbena kolekcija sadrži izuzetne materijale i luksuznu izradu, jastuci su umotani u slojeve delikatne svilene organze i ukrašeni dekadentnim kristalima.

Svadbeni jastučić Swarovski svadbeni jastučić

Naravno, i ovi jastuci mogu biti kreirani po vašoj želji.

Izvor: bornrich.com