yandex

Članovi žirija

Prof. Branislav Mitrović

Prof. Branislav MitrovicBrana Mitrović, profesor Arhitektonskog fakulteta u Beogradu, dopisni član SANU, nosilac dve nagrade za životno delo i dobitnik mnogobrojnih profesionalnih nagrada – Velika Borbina nagrada za arhitekturu u bivšoj Jugoslaviji, zatim Oktobarska nagrada grada Beograda, nagrade za arhitekturu Novosti, nagrade Saveza arhitekata Srbije, Salona arhitekture i druge. Okvirno, procenjuje da je učestvovao na više od 150 konkursa i dobio oko 100 nagrada. Profesionalnu potvrdu je takođe stekao i mnogobrojnim priznanjima za izvedene objekte.

Maja Vidaković Lalić, arhitekta i dizajner

Maja Vidakovic LalicMaja Vidaković Lalić, inženjer arhitekture, diplomirala je u Beogradu, a magistrirala na čuvenom Columbia University. Tvorac je kulturne organizacije „Mikser“, u okviru koje je dovela u Srbiju najpoznatije svetske dizajnere i time promenila estetsku svest kod Srba.
Poznata je po autentično osmišljenim prostorima nekih od najpopularnijih tačaka srpske prestonice uspešno balansira izmedju uloge mame i uspešne žene na domaćoj dizajnerskoj i kulturnoj sceni.

Miroslav Petrović, inž. arhitekture

Miroslav PetrovicMiroslav Petrović, diplomirani inženjer arhitekture, 2004.  godine osnovao je arhitektonski biro Skica u Čačku. Saradnja sa stručnjacima sa značajnim iskustvom u poznavanju najsavremenijih tehničkih i tehnoloških dostignuća u oblasti arhtitekture, rezultirala je brojnim arhitektonskim i urbanističkim projektima, kao i reprezentativno uređenim enterijerima koju su bili predstavljeni i u Bravacasi. Svoje iskustvo nesebično prenosi i na mlade arhitekte.

Aleksandar Bauer, inž. arhitekture

Aleksandar BauerAleksandar Bauer studirao je arhitekturu na Univerzitetu u Darmstadt-u u Nemačkoj, gde je diplomirao 2006. godine. Za vreme studija i nakon diplomiranja radi u renomiranom birou Profesora Philip Economoua, učenika Le Corbusiera. Za vreme studija, Aleksandar je bio stipendista DAAD-a i Leonardo da Vinci EU programa.
U toku svoje profesionalne karijere sarađivao je sa Danielom Libeskindom, Luigi Snozzijem, Mathias Lengfeld-om i drugim. Dobitnik je nekoliko nagrada na domaćim i međunarodnim arhitektonskim konkursima.
2008. godine osniva „Arhitektonski biro Bauer“ u Srbiji. Projektovao je brojne poslovne i privatne objekte širom Evrope, radi na proučavanju istorijsko – kulturnih objekata kao i na arhitektonsko – urbanističkim istraživanjima.

Svetlana Mojić, “Salt & Water”, Novi Sad, dobitnica nagrade “International Yacht & Aviation Awards 2014”

Svetlana MojicSvetlana Mojić, diplomirala je Arhitekturu u Novom Sadu, gde je 2007. Godine odbranila diplomski  na temu dizajn enterijera jahti i jedina je žena sa naših prostora koja se bavi dizajnom eneterijera jahti. Oprobala se i u dizajnu enterijera rezidencijalnih i luksuznih objekata, čime se i danas uspešno bavi   Ipak, vinula se i među oblake, kada je, sa svojom kompanijom „Salt & Water“, devetog maja u Londonu, pobedila u dizajnu enterijera privatnog „Boinga 787 VIP”. Svetlana je osvojila svetsku nagradu „International Yacht & Aviation Awards 2014”, koju dodeljuje vodeći engleski časopis „Desing Et Al“.

Predstavnik iz Gorenja, generalnog pokrovitelja Brava Casa Design Awards