Cloud sofa: Nezaobilazni komad za trendi dnevnu sobu

by | September 30, 2024
Cloud sofa: Nezaobilazni komad za trendi dnevnu sobu

Cloud sofa, inspirisana poznatim Bubble modelom dizajnera Saše Lakića za Roche Bobois, postala je nezaobilazan deo modernih dnevnih soba. Ovaj jedinstveni komad nameštaja nudi savršenu kombinaciju udobnosti i stilskog izraza.

Cloud sofa: Najlepši modeli za trendi dnevnu sobu

U nastavku donosimo najpoželjnije modele koji će unaprediti izgled svakog enterijera.

Zašto odabrati cloud sofu?

Uređenje dnevne sobe zahteva pažljivo biranje nameštaja, a cloud sofa je idealan izbor za sve one koji žele da dodaju dizajnerski pečat svom domu. Ova sofa, poznata i kao bubble sofa, ističe se zaobljenim, tapaciranim siluetama koje kombinuju raskoš i lakoću. Njena estetika je moderna, a opet jednostavna za uklapanje u različite stilove uređenja.

Članak se nastavlja posle reklama

Cloud sofa nije samo lep komad nameštaja; ona nudi izuzetnu udobnost i eleganciju, što je čini idealnim mestom za opuštanje i uživanje sa porodicom ili gostima. Još jedan plus je njena dostupnost u različitim tkaninama i bojama, od somota do boucle vune, čime se savršeno prilagođava svim ukusima i potrebama.

Cloud sofa: Najpopularniji brendovi

Iako originalni Bubble model možete pronaći u Roche Bobois prodavnicama, mnogi drugi brendovi nude svoju verziju cloud sofe. Maisons du Monde, HAY, Sklum i sweek predstavljaju modele sa pravolinijskim i tapaciranim oblicima, dok brendovi kao što su AM.PM i Bobochic idu na zaobljenije siluete. Takođe, La Maison Convertible nudi cloud sofu u obliku kreveta, idealnu za manje prostore. Od tkanina, somot, boucle vuna i pamuk su najzastupljeniji, a boje poput bele, oker, bež, žute i zelene dominiraju ovim trendom.

Evo nekoliko najlepših modela cloud sofa:

Članak se nastavlja posle reklama

Bubble sofa – Roche Bobois
Velika trosezonska sofa “Bubble”, dizajnirana od strane Saše Lakića

Članak se nastavlja posle reklama

Somotska cloud sofa – La Redoute Intérieurs
Sofa “Nuria” u somotu

Članak se nastavlja posle reklama

Bež cloud sofa – Maisons du Monde
“Lilo” bež sofa

Članak se nastavlja posle reklama

Zelena cloud sofa – HAY
Dvosed “Quilton”

Konvertibilna cloud sofa – La Maison Convertible
Sofa “Mama”

Članak se nastavlja posle reklama

Cloud sofa se vraća na velika vrata kao neophodan komad dizajnerskog nameštaja u dnevnim sobama širom sveta. Sa svojom udobnošću i prepoznatljivom formom, predstavlja pravi izbor za sve koji žele da unesu dah luksuza i sofisticiranosti u svoj dom.


Suchada Tansirimas/gettyimages