Tri saveta kako da uredite predsoblje nameštajem koji trendinguje na mrežama ove jeseni

by | September 26, 2024
Tri saveta kako da uredite predsoblje nameštajem koji trendinguje na mrežama ove jeseni

Čini se da uređenje enterijera nikad nije bilo lakše. Društvene mreže poput TikToka i Instagrama preplavljene su idejama i savetima o dizajnu, a nekoliko trendi komada nameštaja postali su pravi hit zbog svoje kombinacije modernog izgleda, praktičnosti i pristupačnosti. Ukoliko želite da osvežite svoje predsoblje, donosimo vam tri saveta kako da to postignete koristeći komade koji su u trendu ove jeseni.

1. Uredite prostor uz pomoć klupe sa prostorom za odlaganje

Praktičnost je ključna za svaki hodnik, a klupa sa prostorom za odlaganje je jedan od najpopularnijih komada koji je osvojio društvene mreže. Pored toga što pruža mesto za sedenje dok se obuvate, dodatni prostor ispod nje savršen je za odlaganje cipela, torbi ili drugih svakodnevnih sitnica. Njena svetla boja i jednostavan dizajn omogućavaju da se lako uklopi u svaki prostor, a funkcionalnost je čini idealnom za predsoblje gde je svaki kutak važan.

2. Dodajte sofisticiranost uz stočić od fiberstonea

Ako želite da unesete dozu luksuza u svoje predsoblje, stočić od fiberstona je pravi izbor. Ovaj trendi komad nameštaja kombinuje prefinjeni izgled sa funkcionalnošću, čineći ga idealnim mestom za odlaganje ključeva, pošte, dekoracija ili omiljene biljke. Njegov sofisticiran dizajn i neutralne boje savršeno se uklapaju u moderne prostore.

3. Unesite toplinu i udobnost uz fotelju od prirodnih materijala

Za kraj, ništa ne zaokružuje uređenje kao udobna fotelja u spoju čupave tkanine i detalja od masivnog drveta. Iako je možda neobičan izbor za predsoblje, fotelja može uneti toplinu i dodatnu funkcionalnost u ovaj prostor, naročito ukoliko imate prostrano predsoblje koje treba popuniti estetičnim elementima. Njeni prirodni materijali i neutralne boje stvaraju umirujući efekat, dok elegantan dizajn dodaje dašak luksuza.

fotelja

HVILSTED fotelja (JYSK) autor fotografije: Morten Rehne

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dusica Trnavac (@dash_of_white)

Bilo da želite praktičnost, eleganciju ili udobnost, ovi trendi komadi JYSK nameštaja pomoći će vam da transformišete svoje predsoblje na jednostavan i moderan način.


Morten Rehne

Tags: