Modularna sofa sa ekstra dubokim tapacirungom

by | February 27, 2014
Modularna sofa sa ekstra dubokim tapacirungom

Nuvolone je originalno kreirana sedamdesetih godina prošlog veka i bila je veoma popularna. Zbog svog izgleda imala je mističnu pojavu i postala nezaboravna silueta koja je obeležila te godine.

Mimo Design Group je danas restilizovala Nuvolone sofu i učinila je glamuroznijom sa tapacirungom od kože ili ekokože. Modularna sofa može se koristiti pojedinačno kao fotelja ili da se ukombinuje i time stvori sofa.

Modularna sofa slika2

Članak se nastavlja posle reklama

Njen otoman može da se koristi i kao stočić za noge, kao mesto za odmor nogu ili kao produžetak fotelje. Kako god da iskombinujete ovu sofu jedna stvar je sigurna – svi će želeti da sednju u nju.

Modularna sofa slika3 Modularna sofa slika4

Duboki useci u kožnom tapacirungu su savremeni izraz opuštene elegancije, a tople braon senke pružaju organski izgled koji je savršen u mnogim stilovima. Bela verzija će savršeno izgledati u modernom okruženju sa pop-art dekorom.

Članak se nastavlja posle reklama

Modularna sofa slika5

Srebrno siva sofa je savršena za industrijsko šik okruženje. Bilo koju boju da odaberete ova sofa će vam pružiti savršen ambijent za sedenje i druženje sa prijateljima.

Članak se nastavlja posle reklama

Izvor: trendir.com