Korisne ideje za odlaganje stvari i namirnica u kuhinji
Male kuhinje su izuzetno udobne ali često nemaju dovoljno prostora za skladištenje. kako možete pametno organizovati prostor kako bi u njega stalo sve što je potrebno? Pogledajte ideje koje nudimo.
Tradicionalni kuhinjski elementi i otvorene police su najčešća ideja, samo je potrebno odlučiti gde da se police postave i koje veličine da budu. Dobra ideja je da okačite tiganje i slično veliko posuđe iznad radnog dela ili kuhinjskog ostrva. Ukoliko imate kuhinjsko ostrvo i njega možete iskoristiti.
U njega može toliko toga da stane, čak i hrana koju nije potrebno odlagati u frižider. Skriveni elementi za odlaganje su takođe klasika i u njih možete da odložite sve što je potrebno, od posuđa i escajga do začina. Ukoliko želite da postignete rustičan izgled, odaberite pletene korpe. Pogledajte još interesantnih ideja na fotografijama koje smo pripremili za vas!
Izvor: digsdigs.com
Dragana Petrović, rođena 1990. godine u Nišu, je istaknuta diplomantkinja Građevinsko-arhitektonskog fakulteta, sa fokusom na urbanizam i dizajn enterijera. Od ranih dana karijere u 2014, Dragana je razvijala svoje veštine u prestižnim arhitektonskim studijima, specijalizujući se za kreiranje inovativnih i funkcionalnih životnih prostora koji odražavaju savremene trendove i potrebe. Njena stručnost je dodatno obogaćena radom kao freelance konsultant za enterijer, gde je stekla reputaciju za detaljno osmišljavanje prostora sa naglaskom na održivost i estetiku.